Στο χώρο των ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών από το 1997 έως σήμερα, το όνομα μας έχει ταυτιστεί με την ποιότητα των προϊόντων, τις κορυφαίες υπηρεσίες, την αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια, την ασφάλεια και το σεβασμό στο περιβάλλον. Στόχος μας είναι η πλήρης εξυπηρέτηση όλων των ειδών σκαφών που ελλιμενίζονται στη χώρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία Mediterranean μετράει περισσότερα από είκοσι χρόνια λειτουργίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών από το 1997. Συνεργαζόμενη αποκλειστικά με την ΕΚΟ ΑΕΒΕ εφοδιάζει τους πελάτες της απρόσκοπτα, με συνέπεια, άριστη ποιότητα προϊόντος, άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό έχει επιτευχθεί μέσα από την βασική φιλοσοφία της εταιρείας που δεν είναι άλλη από την  πελατοκεντρική προσέγγιση, αλλά και από την συντονισμένη εργασία μιας εξειδικευμένης και άριστα εκπαιδευμένης ομάδας επαγγελματιών.

Παρέχουμε όλα τα προϊόντα της ΕΚΟ και φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις διαφορετικές ανάγκες της αγοράς. Η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό είναι ότι είμαστε σε θέση να εφοδιάζουμε κάθε είδους πλοίο, από το μικρότερο αλιευτικό και τουριστικό μέχρι το μεγαλύτερο φορτηγό και εμπορικό και να ανταποκρινόμαστε ακριβώς με τον ίδιο επαγγελματισμό και σεβασμό στον πελάτη ανεξαρτήτως ποσότητας.

Αναλαμβάνουμε τον εφοδιασμό των πλοίων με την εγγύηση ποιότητας ΕΚΟ, με συνέπεια στην ποσότητα και τους χρόνους παράδοσης, συνεργαζόμενοι στενά με όλες τις αρμόδιες αρχές (Λιμεναρχεία – Τελωνεία) και εφαρμόζοντας πιστά όλους τους κανονισμούς.

Το δυναμικό της Mediterranean είναι κατάλληλα καταρτισμένο στις ιδιαιτερότητες κάθε είδους πλοίου και κάθε λιμένα ανά την επικράτεια και εξειδικευμένο στις παραδόσεις με χερσαίους εφοδιασμούς με βυτία. Η καθημερινή λειτουργία της εταιρείας διέπεται από ισχυρούς κανόνες δεοντολογίας και από την άμεση επαφή με τον πελάτη, προσφέροντας προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Έχουμε καταφέρει να καταστήσουμε το σήμα της εταιρείας μας συνώνυμο της ποιότητας και του επαγγελματισμού και είμαστε στη διάθεση σας να βρούμε μαζί τις δικές σας ανάγκες σε καύσιμα και λιπαντικά ναυτιλίας και να σας εξυπηρετήσουμε με την δική μας συνέπεια!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να αποτελούμε σημείο αναφοράς για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Να ικανοποιούμε με επαγγελματισμό και συνέπεια τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.

Να τηρούμε υψηλά πρότυπα Υγείας και Ασφάλειας, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Ποιότητας.

Να προσφέρουμε ανταγωνιστικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Αναπτυσσόμαστε με ευθύνη και ευαισθησία απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον και με σεβασμό απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες μας

Η εταιρεία Mediterranean συνεργαζόμενη αποκλειστικά με την ΕΚΟ ΑΕΒΕ, έχει εξασφαλισμένη εγγύηση για την τήρηση  των κανόνων στην ασφάλεια, το περιβάλλον και την ποιότητα.

Η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων αποτελούν προτεραιότητα, με σκοπό την βιώσιμη λειτουργία με ταυτόχρονο σεβασμό στο περιβάλλον. Για το σκοπό αυτό εφαρμόζονται πολιτικές που δεσμεύουν όλο το προσωπικό και αναθεωρούνται περιοδικά στοχεύοντας στη διαρκή βελτίωση στα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και το περιβάλλον. Τηρώντας απαρέγκλιτα την ισχύουσα Νομοθεσία των Διεθνών κωδίκων, με διά βίου εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς αλλά και ταυτόχρονη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και της εξοικονόμησης ενέργειας, παράγονται προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον με ορθολογική διαχείριση των πόρων.

Η ποιότητα των προϊόντων της ΕΚΟ είναι υψηλών προδιαγραφών και διασφαλίζεται με συνεχείς ποιοτικές αναλύσεις στο διυλιστήριο και τις εγκαταστάσεις. Διεξάγονται συνεχώς έλεγχοι κρίσιμων ποιοτικών παραμέτρων των καυσίμων πριν την παραλαβή τους στις δεξαμενές, αλλά και μετά την απελευθέρωσή τους στην κατανάλωση σε συνεργασία με το Χημείο. Πραγματοποιούνται καθημερινά έλεγχοι δειγμάτων από διαφορετικά βυτιοφόρα, έλεγχος θείου, έλεγχος σφράγισης, καθώς και έλεγχοι ποσοτήτων, η οποίοι γίνονται μέσω του αυτόματου συστήματος. Τα προϊόντα καλύπτουν πλήρως όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τα πρότυπα ΕΝ 228, ΕΝ 589 και ΕΝ 590.