Ο συνεργάτης σας όπου κι αν βρίσκεστε.
Η πολύχρονη εμπειρία, η προσήλωση στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελάτων μας καθώς και οι στρατηγικές μας συνεργασίες, μας δίνουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιαδήποτε ανάγκη σε οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Στόλος – Λιμάνια

Σε μια χώρα που η ναυτιλία καλύπτει ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της οικονομίας και διαθέτοντας ένα θαλάσσιο δίκτυο σε δεκάδες λιμάνια μέσω των οποίων καθημερινά διακινούνται εμπορεύματα και επιβάτες, οι ανάγκες εφοδιασμού των πλοίων είναι αυξημένες και συχνά απαιτητικές. Η Mediterranean έχοντας γνώση των ιδιαιτεροτήτων του κάθε λιμένα και των απαιτήσεων εφοδιασμού, παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλα τα λιμάνια και τα αγκυροβόλια της Ελλάδας. Εφοδιαζόμαστε από όλες τις εγκαταστάσεις της ΕΚΟ, σε όλα τα νησιά και από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και Θεσσαλονίκης.

Ο σύγχρονος στόλος βυτιοφόρων και δεξαμενόπλοιων της ΕΚΟ μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους πλοίο σε κάθε σημείο εφοδιασμού. Με βυτιοφόρα οχήματα ο εφοδιασμός των πλοίων μπορεί να γίνει σε κάθε λιμάνι της Επικράτειας, σε Στερεά Ελλάδα και νησιά. Με δεξαμενόπλοια (μπάριζες) μπορεί να γίνει στα μεγαλύτερα αγκυροβόλια, δηλαδή του Πειραιά, της Ελευσίνας και της Πάτρας. Επισκεφθείτε τον χάρτη της Mediterranean με όλα τα σημεία παράδοσης για να διαπιστώσετε ότι εμείς μπορούμε να σας φέρουμε ναυτιλιακά καύσιμα και λιπαντικά όπου και αν βρίσκεστε!

Ακτοπλοΐα

Τουρισμός

Αλιεία

Λιμάνια Ανεφοδιασμού

Μέσο Ανεφοδιασμού