Με δέσμευση μας τη συνολική εξυπηρέτηση του πελάτη, εξασφαλίζουμε έγκαιρη και ομαλή παράδοση ναυτιλιακών καυσίμων με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας, σε όλη την Ελλάδα, για κάθε είδος πλοίου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Προτεραιότητά μας αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων των εφοδιαστικών μέσων και των πλοίων καθώς και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Ναυτιλιακά Καύσιμα

Με δεδομένες τις υψηλές προδιαγραφές καυσίμων της ΕΚΟ, τους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους και το άψογο service, η Mediterranean είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες εφοδιασμού κάθε είδους πλοίου από την γκάμα των προϊόντων της, σε ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή απόδοση. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλα τα λιμάνια σε οποιαδήποτε ποσότητα έχει ανάγκη ο πελάτης. Επιλέγοντας το προϊόν που χρειάζεστε έχετε εγγύηση  της ποιότητας και ποσότητας και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές.

Το Marine Gas Oil (MGO 0,1%) είναι πετρέλαιο ναυτιλίας με περιεκτικότητα σε θείο μέχρι 0,1% με το οποίο εφοδιάζονται κυρίως μικρά πλοία, ταχύπλοα, αλιευτικά, μικρά τουριστικά, αλλά και ηλεκτρομηχανές μεγαλύτερων πλοίων.
Το VLSFO (Very Low Sulphur Fuel Oil 0,5%) είναι βαρύ μαζούτ ναυτιλίας χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο μέχρι 0,5%, το οποίο παράγεται σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του IMO που τέθηκαν σε εφαρμογή από την αρχή του 2020. Προορίζεται για χρήση σε μεγαλύτερα πλοία που διαθέτουν τις αντίστοιχες δίχρονες και τετράχρονες μηχανές.

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ναυτιλιακά καύσιμα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας που ισχύουν στην παγκόσμια αγορά της ναυτιλίας.

Εγγύηση – Αξιοπιστία – Απόδοση

Η αποκλειστική συνεργασία μας με την ΕΚΟ εγγυάται προηγμένη ποιότητα που καλύπτει με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιαδήποτε ανάγκη.